Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Добре дошли в България: Втори собственик на клуб от Първа лига прекратява финансирането

26 септември 2024, 22:47 часа • 1230 прочитания

Президентът на Спартак Варна Павлин Николов прекратява финансирането на клуба в Първа лига. Причина за това са инцидентите по време на днешната тренировка на варненци, когато фенове прекратиха заниманието и удариха треньора на отбора Кириякос Георгиу.

Позиция на Павлин Николов - президент на ФК Спартак Варна, по повод инцидентите по време на днешната тренировка на "соколите":

"След вандалските прояви днес на шепа хора (част от феновете на ФК Спартак), които не уважиха всичко което съм направил за израстването на клуба през последните години.

Взех следното решение: Прекратявам финансирането на отбора в Efbet лига. Отговорността за това, че Спартак няма да продължи в елита, носят тази малобройна група "фенове", които днес демонстрираха пренебрежение към моралните норми и закона. Оттук нататък ще насоча усилията си изцяло към развитието на школата на клуба, за да изградим ново поколение футболисти и треньори, с които Спартак Варна отново да се гордее! Благодаря на всички истински спартаклии за подкрепата!"

 

 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес