Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

До дни: ЦСКА се подсилва с двама нови играчи?

03 януари 2024, 09:43 часа • 3261 прочитания

Ръководството на ЦСКА ще опита да се подсили с поне двама нови играчи в следващите няколко дни, съобщава "Тема Спорт". Клубът иска да ускори процеса по привличането им, за да може новите играчи да се включат за началото на зимния лагер.

Ел Маестро иска нови играчи за старта на зимния лагер

ЦСКА се събира на 5 януари за медицински тестове, а на 12 януари е и първата контрола на отбора - срещу Литекс. След това "червените" заминават за Алания, което ще се случи на 14 януари. Нестор Ел Маестро се надява, че поне двама нови ще се включат в лагера на тима.

ОЩЕ: Непреодолима пречка отказва ЦСКА от трансферно желание на Ел Маестро

Нестор Ел Маестро

Къде ЦСКА ще търси подсилване?

"Армейците" търсят подсилване основно в защита и полузащита, като сред набелязаните играчи са Жанио Бикел, който вече игра за ЦСКА при първия престой на Ел Маестро, както и немският опорен халф Фабиан Шнелхард, норвежкият плеймейкър Олаус Скарсем и халф от португалското първенство.

Ако ЦСКА привлече нов играч без паспорт за ЕС, не е изключено клубът да се раздели с други такива. Причината е, че "червените" имат цели девет играчи без паспорт за ЕС, което не дава възможност на Ел Маестро да ги ползва заедно в един мач. 

Един от тези играчи ще получи последен шанс да убеди Ел Маестро, че има място в ЦСКА.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес