Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Динамо Минск – Лудогорец: Кога и къде да гледаме реванша между двата тима в Шампионска лига?

31 юли 2024, 07:00 часа • 4863 прочитания

Лудогорец гостува днес на Динамо Минск в мач-реванш от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. „Орлите“ са пределно амбицирани да продължат напред, тъй като основната им цел през този сезон е класиране в груповата фаза на най-комерсиалната надпревара.

Динамо – Лудогорец: Начален час и ТВ

Лудогорец има комфортен аванс преди днешния мач с Динамо Минск. Причината е, че преди седмица, в първия двубой в Разград, момчетата на Георги Дерменджиев се наложиха над беларуския тим с 2:0. Футболистите на Лудогорец има защо да съжаляват, че не водят с повече преди реванша, тъй като изпуснаха доста чисти положения в първата среща с Динамо.

Лудогорец Динамо Минск

В колко часа започва Динамо – Лудогорец?

Двубоят между Динамо Минск и Лудогорец от втория квалификационен кръг на Шампионска лига ще се играе в Унгария, заради санкциите спрямо Беларус. Срещата ще се състои на стадион „Вароши“ в град Мезьокьовешд, като е насрочена за 21:45 часа българско време.

Коя телевизия ще дава Динамо – Лудогорец?

Срещата между Динамо Минск и Лудогорец ще бъде излъчвана пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който ще предава мача е Диема спорт. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то може да проследите Динамо Минск – Лудогорец НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Ще полетят ли "канарчетата" редом до "орлите"?

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес