Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Димитър Бербатов е готов пак да се кандидатира за президент на БФС

14 юли 2024, 20:05 часа • 1362 прочитания

Легендата на българския футбол Димитър Бербатов призна, че е готов пак да се кандидатира за президент на Българския футболен съюз. Според бившия нападател на Манчестър Юнайтед действията на новото ръководство на родната централа трябва да бъдат внимателно следени.

Бербатов е готов да се кандидатира за БФС, но...

 „Нищо не е свършило, бих се кандидатирал отново. Развитието на българския футбол в правилната посока не трябва да бъде приспивано. Хората, които се борят за българския футбол, трябва да бъдат на нокти и да не бъдат заблуждавани. Ние трябва да внимаваме какво се случва, за да реагираме по правилния начин, ако нещата не се случват по правилния начин, а журналистите трябва да задават правилните въпроси. Готов съм да се кандидатирам отново за президент на БФС, но аз не съм светлината и пътя“, заяви Бербатов в ефира на Дарик радио.

ОЩЕ: Бербатов каза дали са го канили от ЦСКА и си пожела Англия да стане еврошампион (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Лицето на българския футбол

„Националният отбор е лицето на футбола на една страна. Отсъствието на България на големи форуми, говори много за развитието на футбола. Знаете много добре аз за какво се боря. При последното ми гостуване в Дарик радио посочих нещата, които не ми харесват. Щом България не е бил на голям футболен форум, то управлението не е било правилно. Клубовете избраха ново ръководство, сега предстои да видим дали ще се променят нещата", призна Димитър Бербатов.

Бербатов следи изкъсо БФС

„Аз постоянно размишлявам върху това, което се случва в българския футбол. Как се докарахме тук, битката, която водих 3 години. Някои неща сега в новото ръководство, трябва да се следят. Трябва да бъдат зададени нужните въпроси, защото нищо не е приключило, а то те-първа започва. В моята програма имаше приоритети, по които виждам, че по тях не се правят неща. Трябва да се върви в правилната посока, ако не се прави това, то не са избрани правилните хора“, коментира той.

ОЩЕ: Бербатов: Не виждам новото ръководство на БФС да работи по важните въпроси

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес