Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дерменджиев: Лудогорец има високи цели, Динамо няма с какво да ни изненада (ВИДЕО)

09 юли 2024, 14:14 часа • 1876 прочитания

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори пред медиите преди утрешния мач на неговия тим срещу Динамо Батуми в първия квалификационен кръг на Шампионска лига. Опитният специалист заяви, че „орлите“ имат поставени високи цели за участието си в Европа през този сезон и допълни, че грузинският тим няма с какво да изненада разградчани.

Георги Дерменджиев бе категоричен, че той и отборът му са разучили детайлно състава на Динамо Батуми. Той отбеляза, че грузинците вече са изиграли два официални мача, докато неговият тим още е в процес на подготовка, но това не трябва да се отрази на представянето на Лудогорец в срещата.

„Трябва да стигнем максимално далеч“

Пресконференция на Лудогорец преди мача с Динамо (Батуми)

Posted by PFC Ludogorets 1945 on Tuesday, July 9, 2024

„Разучили сме Динамо, както и те нас. Няма нещо, което да ни изненада. Според мен проведохме много добра подготовка. Мисля, че сме готови. Въпреки всичко Динамо има два мача, които са официално изиграни, а ние ги нямаме.
Ръководството винаги има високи цели. Не само ръководството, а и отборът. Още в самото начало ние сме заявили, че трябва да стигнем максимално далеч в международните турнири“.

„Много добре сме запознати с противника. Динамо е един много добър отбор, който играе модерен футбол. Грузия, като нация, е във възход. Очаква ни един много сериозен и труден мач. Винаги първият двубой е изключително труден, но в крайна сметка ние нямаме избор и трябва да започнем ударно. Знаем новите им състезатели, гледали сме мачове от първенството. Ние гледаме още играчи и мисля, че ще има още нови попълнения в отбора“, обясни наставникът на Лудогорец.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Хегемонът Лудогорец ще царува колкото Стефка Костадинова.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес