Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА се разбра с Томаш, „червените“ плащат солидна неустойка на Спартак Варна?

26 август 2024, 16:57 часа • 2371 прочитания

Ръководството на ЦСКА е постигнало договорка с Александър Томаш да поеме тима. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. Според информациите юношата на „червените“ ще застане начело на гранда на българския футбол, който ще трябва да плати солидна неустойка на настоящия му отбор – Спартак Варна.

ЦСКА вече се е договорил с Томаш

Както е известно, вчера от ЦСКА обявиха, че започват преговори с Томислав Стипич и щаба му за разтрогване на договорите им по взаимно съгласие. Паралелно с това „червените“ шефовете са се свързали с Александър Томаш, за да уточнят всички детайли по преминаването му в клуба.

Все още обаче не е ясно дали бившият бранител ще застане начело на „армейците“ преди мача с Ботев Пловдив в петък или ще бъде обявен по време на паузата за националните отбори през септември и ще изведе тима във Вечното дерби с Левски.

ЦСКА

Томаш води и щаба си в ЦСКА

Заедно с Александър Томаш в ЦСКА ще акостира и неговият щаб. Константин Мирчев и Христо Колев-Бащата ще бъдат помощници на младия специалист. Тодор Кючуков пък ще е треньор на вратарите. С изключение на Колев, който е легенда на Локомотив Пловдив, останалите трима са юноши на „армейците“ и познават отлично атмосферата в Борисовата градина.

По-рано днес стана ясно, че ЦСКА се готви да представи трима нови играчи до дни.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес