Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА се разбра с български национал, „червените“ го обявяват до дни?

01 юли 2024, 12:32 часа

Ръководството на ЦСКА е постигнало договора с български национал, който да подсили състава на Томислав Стипич. Става въпрос за бившия вратар на Черно море – Иван Дюлгеров. Това разкриха колегите от „Мач Телеграф“. Според информациите до дни „червените“ ще обявят привличането на стража.

Реклама

Дюлгеров е свободен агент

Иван Дюлгеров имаше договор с Черно море до края на юни. Той отказа да го преподпише, въпреки че получи няколко предложения от шефовете на „моряците“. В крайна сметка 24-годишният вратар реши да си тръгне от варненския тим като свободен агент.

Очакваше се Дюлгеров да продължи кариерата си в чужбина, като имаше оферта от руския Нижни Новгород. В крайна сметка обаче той е получил предложение и от ЦСКА, което е приел.

Иван Дюлгеров

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: В ЦСКА май пак си "играйкат", напук на големите заявки

Кариерата на Иван Дюлгеров

Иван Дюлгеров е юноша на Черно море като преминава през всички формации на варненци преди да дебютира за мъжкия отбор. Вратарят записа общо 130 мача за „моряците“ във всички турнири, в които опази мрежата си „суха“ 55 пъти.

Той бе с основна заслуга за второто място в Първа лига, което отборът на Илиан Илиев спечели през изминалия сезон. С добрите си изяви под рамката на Черно море младият страж си заслужи място в националния отбор на България, за който има вече шест двубоя.

По-рано днес стана ясно, че трансферно разочарование на ЦСКА се е намерил нов отбор.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес