Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА с нова офанзива за млад български защитник

24 януари 2024, 11:43 часа •
Реклама

ЦСКА подхваща нова офанзива за млад български защитник. Става въпрос за 20-годишния краен бранител на Септември София Мартин Стойчев. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. „Червените“ отдавна имат интерес към талантливия футболист като го гласят за заместник на Иван Турицов, който е пред трансфер в Сион. До момента обаче опитите на „армейците“ да привлекат Стойчев удрят на камък.

Ситуацията със Стойчев е доста объркана

В момента Мартин Стойчев играе в Арда под наем от Септември. Именно тимът от Кърджали има първата опция за закупуването на младия защитник от столичани. След интереса от страна на ЦСКА от Арда склониха да пуснат бранителя на „Армията“, но само ако получат парична компенсация. За момента обаче „червените“ не са склонили на подобен вариант.

МартиН Стойчев

От ЦСКА предлагат различни варианти за трансфер

Сега от ЦСКА са предложили на Арда да изплатят на клуба всички заплати на Стойчев преведени до момента, както и тези, които предстои да му бъдат платени до края на сезона. От кърджалийци пък се очаква да прекратят наема на бранителя и той да се върне в Септември. След това „червените“ ще го вземат като преотстъпен до края на кампанията, с опция за закупуването му.

Вчера пък от ЦСКА 1948 категорично отрекоха информациите, че Ивайло Чочев ще премине в ЦСКА.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес