Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА пусна нов сайт за "Армията"! Капацитетът на стадиона не може да бъде надграден (ВИДЕО)

14 октомври 2024, 15:44 часа • 568 прочитания

От ЦСКА пуснаха специален нов сайт за строежа на стадион „Българска армия“. На платформата е налична информация относно реконструкцията на съоръжението. В същото време новият изпълнителен директор на "червените" Радослав Златков обяви, че капацитетът на стадиона от 16 000 няма как да бъде надграден. 

Нов сайт ще информира за всичко около строежа на "Армията"

“Създадохме специален уебсайт за стадиона. Това е един дигитален продукт, който постоянно ще се развива. Ще можете да следите почти в реално време какви са новостите около конструкцията. Стремежът ни е всичко да е прозрачно и в срок. Има секция с ключови данни за “Българска армия”. Акцентираме върху екологията, защото ключовото е локацията в Борисовата градина и не трябва и за момент да забравяме този факт”, обяви медийният директор на ЦСКА Никола Митев. Сайтът за стадион „Българска армия“ е - stadium.cska.bg.

ВАР-ът на Actualno

Капацитетът на "Българска армия" е оконачателен!

„Есента на 2026 ЦСКА ще може да играе на новия стадион. Има технологично време, докато посадим тревата. Капацитетът на стадиона ще бъде 16 000, не може да бъде надграден. Чисто икономически ще има определени мачове, когато капацитетът няма да стига. Никой не планира тези единични случаи. Нека да напълним този стадион на всеки мач със сезонни карти и тогава сме си изпълнили всички цели", заяви Радослав Златков на пресконференция, на която обяви, че трансферният прозорец в администрацията на "армейците" е отворен (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес