Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА пак се издъни! Славия се оказа прекалено силен тим за "армейците" (ВИДЕО)

17 август 2024, 20:55 часа • 2433 прочитания

ЦСКА допусна трета загуба в Първа лига! "Армейците" отстъпиха с 0:1 срещу Славия в двубой от петия кръг на родния елит. На Националния стадион "Васил Левски" единственото попадение в сблъсъка реализира Иван Минчев от дузпа в 12-ата минута. Вратарят на "червените" Густаво Бусато се отчете с няколко важни намеси и спаси тима си от по-унизително поражение.

Безидеен ЦСКА пак загуби!

Гостите стартираха много по-силно срещата. В петата минута Галин Иванов стреля от воле и накара Густаво Бусато да избива в корнер. Малко по-късно Карл Фабиен проби и бе препънат в наказателното поле от Иван Турицов, което подтика главния съдия Волен Чинков да посочи бялата точка. Иван Минчев застана зад топката и не сгреши за 0:1. ЦСКА опита да отговори чрез пряк свободен удар, който бе изпълнен неточно от Локило.

ОЩЕ: ЦСКА вади милион евро за нападател, крило и защитник

ВАР-ът на Actualno

Густаво Бусато спаси ЦСКА от резил

В следващите минути футболистите на ЦСКА организираха нападения, но последният пас и завършващият удар им куцаха. Владимир Николов пък изтърва няколко шанса за Славия. В 36-ата минута Галин Иванов шутира силно в аут. До почивката Бусато пак трябваше да спасява тима си, отразявайки изстрели на Галин Иванов и Иван Минчев от фал. Николов пък не уцели вратата от близко разстояние.

Фаетон изтърва най-големия шанс за "армейците"

През втората част бразилският страж на "армейците" за сетен път се намеси. Той реагира при удари на Владимир Николов и Галин Иванов. В 58-ата минута ЦСКА създаде първото си чисто положение. Матиас Фаетон бе изведен зад гърба на защитата. Светослав Вуцов обаче скъси навреме и парира изстрела на противника.

Възпитаниците на Томислав Стипич, който направи и няколко промени, вдигнаха оборотите и опитаха да отговорят. Те обаче така и не стигнаха до гол въпреки новите попълнения на терена.

ОЩЕ: Нов в ЦСКА към феновете: Бъдете търпеливи, ще се представим добре (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес