Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА отказва да гостува на Левски на „Герена“?

20 август 2024, 13:28 часа • 834 прочитания

Ръководството на ЦСКА категорично отказва да гостува на Левски на стадион „Георги Аспарухов“ в предстоящото Вечно дерби между двата гранда на българския футбол. Това разкриха колегите от „Мач Телеграф“. Двубоят е насрочен за уикенда 14-15 септември като „сините“ са домакин.

Концертът на Андреа Бочели бърка плановете

Както е известно, в последните години Вечното дерби между Левски и ЦСКА винаги се играе на Националния стадион „Васил Левски“. Сега обаче съоръжението няма да бъде на разположение заради концерта на Андреа Бочели, който ще се състои на 14 септември.

Андреа Бочели

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Левски, пушилка по пушилка огън не става

Левски са предложили мачът да се играе на „Герена“

Според информациите шефовете на Левски са предложили на колегите си от ЦСКА първото за сезона Вечно дерби да се проведе на стадион „Георги Аспарухов“. „Сините“ обаче искат това да стане без фенове на гостите. Те също така са предложили ответният мач през пролетта, в който „армейците“ са домакин, да бъде без привърженици на Левски.

ЦСКА Левски Юрген Матей Георги Кабаков Вендерсон Цунами

Има вариант Вечното дерби да бъде отложено за по-късен етап

От ЦСКА пък са категорични, че не са съгласни на подобен вариант. Поради тази причина сега ще се търси компромис за провеждането на Вечното дерби. Има вариант то да бъде преместено за по-късен етап след концерта на Андреа Бочели, за да може съоръжението да бъде приведено в оптимално състояние, за да приеме Левски – ЦСКА.

По-рано днес стана ясно, че Томислав Стипич ще прибере огромна неустойка, ако бъде уволнен от ЦСКА.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес