Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА опитва да изпревари Ботев Пловдив за национал на Тунис

02 октомври 2024, 11:17 часа • 276 прочитания

ЦСКА ще се опита да изпревари Ботев Пловдив за подписа на национал на Тунис. Става въпрос за нападателя на Хебър Пазарджик Набил Макни. Това съобщиха колегите от „Мач Телеграф“. Според информациите има голяма вероятност „армейците“ да изпратят официална оферта за правата на 23-годишния играч през зимния трансферен прозорец.

Набил Макни се представя отлично в Хебър

Набил Макни пристигна в Хебър през лятото като свободен агент, след като договорът му с италианския Санджулиано изтече и не бе подновен. Той бързо се превърна в основен играч на пазарджиклии като до момента има пет попадения и две асистенции в 10 мача в Първа лига.

Макни има договор с Хебър до лятото на 2025-та, което означава, че тимът от Пазарджик ще трябва да го продаде през зимата, за да не го изпусне без пари. Офанзивният футболист е оценен на 200 хиляди евро.

Головата машина - Набил Макни е отново национал на Тунис. ✊🏻 Топ нападателят на зелените получи повиквателна за "А"...

Posted by ФК Хебър Пазарджик / FC Hebar Pazardzhik on Thursday, September 26, 2024

ЦСКА и Ботев искат да се възползва от изтичащия договор на Макни

ЦСКА и Ботев Пловдив искат да се възползват от ситуацията с договора на централния нападател и да го привлекат през зимата. За момента изглежда, че той е по-близо до трансфер при „канарчетата“, но „армейците“ са готови да му предложат по-добра оферта, за да го склонят да подпише с тях.

Вчера стана ясно, че ЦСКА ще привлече поне четирима нови футболисти през зимата.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес