Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА назначи нов директор и обясни какво се случва с Филипов и Орманджиев

24 септември 2024, 11:18 часа • 358 прочитания

Ръководството на ЦСКА назначи нов изпълнителен директор в лицето на Радослав Златков и обяви промени в структурата на клуба. Досега тази длъжност бе поделяна от Филип Филипов и Стоян Орманджиев, които ще заемат нови постове.

Радослав Златков е новият изпълнителен директор на ЦСКА

Радослав Златков ще ръководи мениджърския екип на "армейците", за да оптимизира управлението на приоритетите на клуба -  реконструкцията на стадион “Българска армия”, модернизирането на тренировъчната база в Панчарево и развитието на детско-юношеската школа. Паралелно с това ще менажира обновяването на играчите в отбора.

ОЩЕ: Изненада: Българин се завърна в ЦСКА

ВАР-ът на Actualno

Новите позиции на Филип Филипов и Стоян Орманджиев

От днес Филипов ще заема длъжността “Спортен директор”, чрез която ще контролира и координира цялата спортно-техническа дейност на първия, втория и третия отбор, както и на ДЮШ. Орманджиев пък ще бъде “Административен директор”, за да ръководи връзките и протокола на клуба, каузите, социалните проекти и бранда ЦСКА. Михаил Александров остава на поста “Технически директор”.

Радослав Златков ще представи визията си за управлението на ЦСКА на предстояща пресконференция след две седмици. Той е мениджър с над 25-годишен международен опит в различни икономически сектори, сред които телекомуникации, разработка на софтуер и авиация.

ОЩЕ: Не са я забравили: Бивши левскари и цесекари станаха трети в Европа по минифутбол

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес