Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА договори брата на триумфирал във Висшата лига, но трансферът е под въпрос

03 септември 2024, 14:54 часа • 935 прочитания

ЦСКА и ОФИ Крит са се разбрали за преминаването на Аарон Лея Исека в Борисовата градина. Белгийският нападател е брат на Миши Батшуай, който спечели Висшата лига с Челси през 2017 година. Сделката обаче е под въпрос, защото трансферният прозорец в България затвори в полунощ на 3 септември.

ЦСКА договори Аарон Лея Исека

Очаква се окончателно развитие на сагата в следващите часове или дни, пишат от гръцкото издание „oficrete.gr“, цитирано от dsport. В информацията не се съобщава дали двата клуба са успели документално да уредят нещата в срок. ЦСКА и Крит имат тясна вързка, тъй като треньорът на „червените“ Александър Томаш е бивш футболист на тима от южната ни съседка, а там преди няколко месеца работи скаутът Иван Славов.

ОЩЕ: ЦСКА не спира с трансферите! Подписва с национал на България

ВАР-ът на Actualno

Кариерата на Исека

Иначе Исека бе привлечен в ОФИ през януари с трансфер от Барнзли. За елитния гръцки тим нападателят записа 16 мача, в които вкара пет гола и асистира за един. Той а е юноша на Андерлехт, като е играл още за Олимпик Марсилия, Зулте Варегем, Тулуза, Мерц, Барнзли, Аданаспор, Тузласпор и Апоел Адера. 

Към настоящия момент брат му - Миши Батшуай, защитава цветовете на Галатасарай. В последните часове стана ясно, че 30-годишният национал на Белгия ще се бори с новото попълнение Виктор Осимен за титулярно място (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес