Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Червен картон и дузпа закопаха Локо Пловдив срещу ЦСКА 1948 (ВИДЕО)

22 април 2023, 21:24 часа • 3495 прочитания

Отборът на ЦСКА 1948 успя да победи Локомотив Пловдив с минималното 1:0 като домакин в мач от 27-ия кръг на efbet Лига. "Червените" стигнаха до успеха след червен картон за "смърфовете" и дузпа, която бе реализирана от Педриньо.

Първата част бе белязана от една по-сериозна ситуация за гол - и тя бе пред вратата на ЦСКА 1948. В 34-ата минута Джовани излезе очи в очи със стража Даниел Наумов, като опита удар покрай него, но изстрелът му срещна страничния стълб.

Второто полувреме започна кошмарно за Локомотив, след като в 51-ата минута Радослав Кирилов бе фаулиран в наказателното поле от Джовани Трупее. Защитникът получи директен червен картон за нарушението си, а ЦСКА 1948 изпълни дузпа, която бе завършена успешно от Педриньо.

До края на мача ЦСКА 1948 не успя да си подсигури победата с втори гол, но и запази крехкия си аванс, за да стигне до трите точки. Тимът се нарежда трети в класирането с 57 точки, като изостава на осем точки от лидера Лудогорец. Локо пък е шести с 43 точки - на пет зад четвъртия Черно море.

В петък Лудогорец стигна до трудна победа над Локомотив София (ВИДЕО).

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес