Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Черно море не се даде на Лудогорец! Вратар блесна с намеси, "орлите" завършиха с 10 души (ВИДЕО)

01 септември 2024, 23:29 часа • 2240 прочитания

Лудогорец и Черно море завършиха 0:0 в двубой от седмия кръг на efbet Лига. Вратарят на "моряците" Пламен Илиев направи няколко ключови спасявани и запази мрежата си суха. "Орлите" пък доиграха сблъсъка с десет души на терена заради червен картон на Агибу Камара в 74-тата минута и в края оцеляха след пропуск на Едгар Пашеко.

Отборът на Илиан Илиев заема второто място във временното класиране с 14 точки. Българският хегемон от Разград пък се намира на четвъртата позиция с 13 пункта, но и с два мача по-малко.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Кобрата и Кошмара вкараха, а Хебър прекъсна лоша серия с първа победа за сезона (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Черно море не се пречупи в Разград

На "Хювефарма Арена" Илиев трябваше да демонстрира рефлекс още в шестата минута, когато хвана изстрел на Рик Джонатан. Варненци отвърнаха в средата на полувремето с неточен удар с глава на Васил Панайотов от изгодна позиция. В 33-тата минута Камара пропусна хубава шанс.

Малко преди почивката вратарят на Черно море пак блесна, за да спаси изстрел на Квадво Дуа. През втората част доминацията на Лудогорец продължи. Защитата и Пламен Илиев обаче се справиха с всичко. Около четвърт час преди да изтече редовното време след консултация с ВАР главният съдия Никола Попов показа червен картон на Камара за грубо нарушение срещу Васил Панайотов. В самия край на двубоя Пашеко не намери целта, излязъл очи в очи със Серджио Падт.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Невероятни попадения, но без победител в "железничарското" дерби на "Лаута" (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес