Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бразилска самба в "Коматево": Лудогорец разгроми Крумовград, "орле" дебютира с гол (ВИДЕО)

15 септември 2024, 23:22 часа • 3573 прочитания

Лудогорец постигна категоричен успех с 3:0 при визитата си на Крумовград в двубой от 12-ия кръг на efbet Лига. На комплекс „Никола Щерев-Старика“ в „Коматево“ 23-годишният бразилец Руан Круз отбеляза по едно попадение във всяко полувреме, а дебютиралият му сънародник Ерик Маркус също се разписа в 83-тата минута. "Орлите" заемат втората позиция във временното класиране с 16 точки. Тимът на Атанас Рибарски пък е 13-и с шест пункта.

Лудогорец размаза Крумовград

Срещата стартира с натиск на гостите. Янко Георгиев трябваше да показва рефлекс, за да избие шут на Тисера. Стражът обаче остана изненадан в деветата минута, когато Крус го матира с изстрел от дистанция. До почивката "зелените" пропуснаха още няколко хубави възможности. През втората част те продължиха да доминират.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Не превзеха "Тича"! Черно море изплува в последния миг срещу Арда Кърджали (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

В 59-ата минута Руан Круз отправи удар от въздуха и с помощта на рикошет удвои аванса на Лудогоец. Четвърт час преди да изтече редовното време на терена се появи новото попълнение на "орлите" Ерик Маркус. Само няколко минути бяха нужни на бразилеца, за да завърши свой рейд с прецизен изстрел за 3:0.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Левски приличаше на страшилище срещу ЦСКА 1948! Трима "сини" мускетари обезкуражиха врага (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес