Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ботев Пловдив - Марибор: Къде и кога да гледаме старта на "канарчетата" в Лига Европа?

11 юли 2024, 11:33 часа • 868 прочитания

Носителят на Купата на България Ботев Пловдив започва днес своя европейски поход. "Жълто-черните" ще се изправят срещу словенския Марибор в двубой от първия квалификационен кръг на Лига Европа. При евентуално отпадане "канарчетата" ще продължат в Лига на конференциите.

ОБНОВЕНА: Новите в Ботев Пловдив донесоха първа европейска победа на "Колежа" след 29 години (ВИДЕО)

Ботев Пловдив - Марибор: Начален час и ТВ

Пловдивчани са сочени за аутсайдер в двубоя, както заяви и старши треньорът на тима Душан Керкез. Ботев обаче направи сериозна лятна селекция и привлече имена с опит в западноевропейските първенства. С подкрепата на над 10 000 фенове по трибуните на "Колежа" "канарчетата" могат да изненадат именития си съперник.

ОЩЕ: Официално: Ботев Пловдив продаде крило в елита на Швейцария

ВАР-ът на Actualno

В колко часа започва Ботев Пловдив - Марибор?

Словенският отбор е воден от бившия наставник на Лудогорец Анте Шимунджа, в чиито редици се откроява небезизвестният Йосип Иличич. Двубоят на стадион "Христо Ботев" ще започне в 21:00 часа българско време.

Коя телевизия ще предава Ботев Пловдив - Марибор?

Мачът между Ботев Пловдив и Марибор ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който ще излъчва срещата е Диема спорт. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то може да проследите Ботев Пловдив - Марибор НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес