Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ботев – Локомотив: Кога и къде да гледаме дербито на Пловдив?

28 юли 2024, 10:21 часа • 1676 прочитания

Пловдивските Ботев и Локомотив се изправят днес един срещу друг в първото дерби помежду им от новия сезон. Програмата на Първа лига отреди двата тима да се срещнат още във втория кръг на първенството.

Ботев – Локомотив: Начален час и ТВ

Ботев Пловдив тръгна с успех в Първа лига, след като тимът на Душан Керкез се наложи с категоричното 3:1 над Ботев Враца. „Канарчетата“ също така изиграха и три мача в Лига Европа – два с Марибор и един с Панатинайкос.

Локомотив Пловдив също стартира кампанията с успех. „Смърфовете“ се наложиха с минималното 1:0 над Арда Кърджали в първия официален мач на Любо Пенев начало на „черно-белите“.

Локомотив Пловдив

В колко часа започва Ботев – Локомотив?

Двубоят между Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив е тази вечер, като е насрочен за 21:15 часа. Срещата ще се състои на стадиона на „канарчетата“ като се очаква „Колежа“ да бъде пълен до краен предел за дербито на града.

Коя телевизия ще излъчва Ботев – Локомотив?

Мачът между Ботев и Локомотив ще бъде излъчван пряко по телевизията. Каналът, който ще предава дербито е Диема спорт. Ако нямате възможност да гледате срещата, то може да проследите Ботев Пловдив – Локомотив Пловдив НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес