Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Божинов: Жестът не е за Мъри, за друг е, той си знае

12 март 2014, 19:28 часа • 14179 прочитания

Закачката на Валери Божинов след края на мача с Ботев (Пд) не е с треньора на "канарчетата" Станимир Стоилов. Това обясни нападателят след победата с 3:1 на Левски над пловдивчани в първия 1/4-финал за Купата на България. Божинов се "отпуши" срещу Ботев, след като отбеляза единият от трите гола за "сините".

"Не искам да обяснявам за кого беше този жест, каза нападателят. - На когото съм го показал, разбрал го е. Не се отнася за Мъри. Него го уважавам, харесвам го".

Валери Божинов благодари на съотборниците си за подкрепата в трудните моменти досега. "Искам да поздравя съотборниците, ръководството от домакина до масажистите и невероятната публика, каза той. - Днес наистина заслужено спечелихме. Липсваше ни победа и, дай, Боже, в събота във вечното дерби с ЦСКА да вземем този мач. И оттам-нататък Левски ще мисли само за успехи и победи тази година. Във важен момент дойде тази победа за нас футболистите и за Левски. Благодарен съм на моите съотборници. За четвърти мач ми вярват, помагат ми, подкрепят ме в съблекалнята дори в трудните моменти. Днес съм много щастлив, за един нападател, когато е вкарал гол и отборът побеждава, идва самочувствие и настроение за игра и голове. Няма как да крия, че съм щастлив, но това е един мач. В събота ни чака много, много важен мач за нас и Левски".

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес