Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Благой Георгиев: Роналдо си почива цяла година, нормално да издържи!

22 юни 2024, 21:12 часа

Бившият футболист Благой Георгиев, който се изявява като гост-анализатор по време на ЕВРО 2024, направи любопитен коментар по адрес на Кристиано Роналдо. Бившият национал заяви, че Роналдо цяла година си е почивал и е нормално да няма проблеми с умора на Европейското първенство.

Реклама

Кристиано Роналдо си почива цяла година в Саудитска Арабия?

В студиото бе коментирано дали ветераните на Португалия ще издържат физически до края на турнира. "Роналдо си почива цяла година, нормално да издържи!", пошегува се Благо Джийзъса в ефира на БНТ, визирайки това, че Кристиано играе в непретенциозното първенство на Саудитска Арабия. Португалецът се състезава за саудитския Ал Насър.

ОЩЕ: Роналдо пречи на Португалия?! (ВИДЕО)

Кристиано Роналдо и Бруно Фернандеш

Кристиано Роналдо не е това, което беше

"Може би феновете на Роналдо ще ми се разсърдят, но това не е Кристиано, който сме свикнали да гледаме. Меси и Роналдо няма какво да ги коментираме - те са най-големите. Видяхме и след мача - те са победили, но той не се радва, защото не е вкарал гол", добави още Благой Георгиев.

Кристиано Роналдо изравни рекорда за най-много асистенции на европейски първенства - 8. Това се случи, след като португалецът даде подаването за Бруно Фернандеш, вместо да отбележи сам. Според Благо Джийзъса, Роналдо е бил длъжен да подаде в ситуацията.

По време на мача на няколко пъти нахлуваха фенове, които искаха снимки с Роналдо. В един от случаите дете получи прегръдка и снимка с Кристиано (СНИМКИ).

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес