Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бивша звезда на ЦСКА се предложи на Стипич

23 август 2024, 11:57 часа • 774 прочитания

Бившето крило на ЦСКА Тони Силва е поискал да се върне при "червените". Преди дни 30-годишният футболист, родом от Гвинея-Бисау, но с португалски паспорт, се раздели с кувейтския Казма. Оттогава той се е свързал със старши треньора на отбора Томислав Стипич чрез съобщение в социалните мрежи и го е попитал дали има нужда от услугите му. Това призна самият Стипич, като допълни, че днес ще говори с ръководството, съобщава "Тема Спорт".

Тони Силва пред завръщане в София 

Юношата на Челси и Ливърпул прекара 2 години престой на "Българска армия" в периода 2013-15 година. Той изигра 45 мача с червената фланелка, в които вкара 9 гола, оставяйки добри впечатления сред футболните хора в страната. След това кариерата на бързоногото крило премина през Турция, Португалия, Гърция и арабския свят, а сега 30-годишният футболист е в търсене на ново предизвикателство.

Тони Силва

Авторитетният сайт за сделки "Transfermarkt" оценява футболиста на 350 хиляди евро към днешна дата, а от "Факти" научиха, че вече има сериозни запитвания към него от България и Стария континент. Вчера стана ясно, че ръководството на "червените" е стартирало преговори с пореден норвежки футболист.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес