Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бивш треньор на Пьотровски го взима в италианската Серия А

24 юли 2024, 10:41 часа • 1855 прочитания

Звездата на Лудогорец Якуб Пьотровски може да продължи кариерата си в едно от най-силните първенства - италианската Серия А. Клубът от Разград води преговори с тима на Удинезе за национала на Полша, твърди полският информционен сайт Meczyki.pl.

Лудогорец продава Якуб Пьотровски в Серия А

Якуб Пьотровски е желан от новия треньор на Удинезе Коста Руняич, който преди време бе наставник на поляка в отбора на Погон Шченин. Руняич познава добре качествата на Якуб Пьотровски и ще опита да го привлече със себе си в Удинезе.

Якуб Пьотровски

Новият треньор на Удинезе иска бившия си играч в клуба

Договорът на Пьотровски е до лятото на 2025 година. Лудогорец ще опита да го продаде през това лято за рекордна трансферна сума. През миналия сезон полякът изигра 51 мача за Лудогорец, като вкара 17 гола и даде шест асистенции. Той игра и на ЕВРО 2024 с Полша.

През миналия сезон Удинезе едва се спаси от изпадане, след като направи силен финален щурм, за да завърши на 15-о място. Ръководството на клуба избра да се довери на нов треньор в лицето на Коста Руняич, откогото се очаква да подобри класирането на отбора.

По-рано се появиха информации, че Лудогорец е отказал баснословна сума от Бундеслигата за Пьотровски. Футболистът на разградчани пък се прицели в трансфер във Висшата лига.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес