Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бивш президент на ЦСКА разсипа „червените“: Това не е училище, по-зле този отбор не е бил!

28 август 2024, 15:14 часа • 850 прочитания

Бивш президент на ЦСКА разсипа от критики „червените“. Става въпрос за Валентин Михов, който бе начело на клуба в началото на 90-те години. Той говори пред колегите от „Спортал“ като сподели, че ЦСКА не е училище и в момента отборът се намира в най-лошото си състояние в историята.

Вальо Михов бе категоричен, че на ЦСКА му липсват големите фигури като Димитър Пенев, Аспарух Никодимов и Стойчо Младенов. По думите му в момента в клуба няма хора, които да знаят как да управляват „армейците“. Бившият президент на БФС допълни, че ръководството на „червените“ трябва да даде време на считания за сигурен нов треньор на тима – Александър Томаш.

„Това, което става в момента, е трагедия“

Валентин Михов

„Имах щастието да съм работил в ЦСКА в най-трудните години. Това, което става в момента, е трагедия за ЦСКА. Нямат хора като Пената, Паро, Стойчо Младенов, които да имат някакъв успех. Това са фигури, които знаят как да управляват, учили са се. ЦСКА не е училище! Трябва човек да знае, за да започне да ръководи. Тогава ще се получи“.

„Радвам се, че Левски мина тази криза. Без Левски, ЦСКА, Ботев и Локо Пловдив няма български футбол. Не подценявам и Лудогорец с тези успехи, които имат, но няма нищо българско там. Трябва да се даде време на Сашо Томаш - между 3 и 6 месеца. Това, което става в ЦСКА - мисля, че като стратегия и игра по-зле този отбор не е бил“, изригна Валентин Михов.

По-рано днес стана ясно, че директор на ЦСКА е на дръвника като е получил последен шанс да запази поста си.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес