Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

БФС привика треньор на Левски и Георги Кабаков на изслушване в Бояна

26 август 2024, 21:48 часа • 1783 прочитания

Българският футболен съюз призова помощник-треньора на Левски Живко Миланов и съдията Георги Кабаков да се явят на изслушване в централата в Бояна. Причината: казусът от двубоя с Лудогорец, когато Миланов влезе в конфронтация с Кабаков и получи директен червен картон.

Живко Миланов на изслушване в Бояна за наказанието си

В резултат на това Живко Миланов бе наказан за 3 мача - нещо, с което треньорът не е съгласен. Той обжалва решението на Дисциплинарната комисия, а днес Апелативната комисия определи неговата жалба за допустима и го призова за изслушване в Бояна, заедно с Кабаков.

Живко Миланов

Георги Кабаков ще аргументира защо е показал червен картон на Миланов

Апелативната комисия към БФС отложи взимането на решение по жалбата на Миланов, за да изслуша треньора и Георги Кабаков на 29 август в сградата на БФС в Бояна. След като бъдат изслушани двете лица, Апелативната комисия ще се произнесе дали да намали наказанието на Миланов. 

Живко Миланов вече изтърпя един мач наказание, но се надява, че ще може да си спести липса от скамейката на Левски в поне един от оставащите два мача от наказанието му. Единият е визита на Спартак Варна, а другият е дербито с ЦСКА, около което продължава да има сага.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес