Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Батман" Сангаре разкри рецептата за головете си и каза кой е "спусъкът" в Левски (ВИДЕО)

12 август 2024, 17:01 часа • 836 прочитания

Голмайсторите на Левски - Алекс Колев и Мустафа Сангаре, взеха участие в любопитно видео, разпространено от "синия" клуб в социалните мрежи. Централните нападатели отговаряха на блиц въпроси, за да разкрият любимите си футболисти и ритуалите, които изпълняват преди мач.

Лазаня преди мач е рецептата за голове на Мустафа Сангаре

Френският таран даваше по-подробна информация за себе си. Той е започнал с любимата игра на 16 години и до ден днешен е фен на Олимпик Марсилия. Идол на Сангаре е Дидие Дрогба, а ако се чудите как снажният състезател бележи за столичния гранд - тайната е в яденето на лазаня преди мач.

ОЩЕ: Левски мина и през Крумовград в Първа лига, няма кой да спре Мустафа Сангаре (ВИДЕО)

Пас към миналото

Най-голямата мечта на Мустафа Сангаре

Роденият в Париж Мустафа очаквано заяви, че любимият му филм е Батман, а в момента той си спечели и този прякор заради маската, която носи. Най-голямата мечта на новия любимец на "синята" публика е да играе с националния отбор на Франция на Световно първенство.

Любимият футболист на Алекс Колев е Златан Ибрахимович

Алекс Колев пък, който бе определен като "спусъкът" от Мустафа Сангаре, се възхищава на Златан Ибрахимович. И двамата топ реализатори на Левски са обединени около целта да станат шампиони с настоящия си отбор.

ОЩЕ: Левски постави огромна цена на основен халф

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес