Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Батков, Михов и Порточанов подкрепиха БФС за промяната на Левски - ЦСКА

30 август 2024, 20:37 часа • 1568 прочитания

Общественият съвет към Българския футболен съюз проведе свое заседание днес в национална футболна база "Бояна“, на което бяха обсъдени актуалните теми в Първа лига. На срещата се изрази подкрепа за взетото решение от страна на Апелативната комисия към родната централа за размяна на 8-и и 12-и кръг, което доведе до промяна на датата на Вечното дерби.

Общественият съвет към БФС с позиция по важни въпроси

На заседанието присъстваха Константин Баждеков, Тодор Батков, Христо Порточанов, Андрей Желязков, Антон Попов и председателят Валентин Михов, съобщават от БФС на официалния си сайт. Опитните футболни деятели подкрепиха президента на Съюза Георги Иванов да предприеме всички необходими и спешни мерки за промени по отношение на съдийската комисия.

ОЩЕ: Георги Иванов не казал нищо на заседанието за промяната на Вечното дерби

ВАР-ът на Actualno

В същото време след като се запозна с всички детайли по казуса с двубоя между Левски и ЦСКА, Общественият съвет изрази своята подкрепа за взетото решение от страна на Апелативната комисия към БФС с оглед наличните обстоятелства и осигуряване опазването живота и здравето на гражданите, както и обществения ред в столицата.

ОЩЕ: БФС намали наказанието на Живко Миланов, Георги Кабаков не се яви

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес