Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Арда стартира офанзива за вратар на Левски

17 юни 2023, 17:06 часа • 3025 прочитания

Арда стартира офанзива за вратаря на Левски Иван Андонов. Това съобщиха колегите от „Мач Телеграф“. Според информациите треньорът на тима от Кърджали Александър Тунчев иска да подсили тима си на този пост, след като отборът се раздели с Васил Симеонов. Поради тази причина специалистът се е спрял именно на 19-годишния страж на „сините“.

Иван Андонов е юноша на Левски като през последния сезон пази на втория отбор на столичани, който се състезава в Югозападната Трета лига. Младият вратар има и опит зад граница, след като в продължение на година и половина се състезава за Примаверата на Фиорентина. Той изигра общо 31 мача за „виолетовите“ като спечели Купата на Италия и Суперкупата.

Иван Андонов

През миналото лято Андонов се завърна на стадион „Георги Аспарухов“, но така и не успя да се пребори с конкуренцията на Пламен Андреев и Николай Михайлов. Поради тази причина вратарят бе пратен във втория отбор на „сините“. Поради тази причина от Арда се надяват, че ще успеят да го отмъкнат от Левски. Сериозен интерес към него има и от страна на още няколко родни тима.

По-рано днес пък стана ясно, че датският Мидтиланд може да привлече Андриан Краев.

Очаквайте в Actualno.com: 4 спортни рубрики, които не трябва да изпускате

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес