Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Андриан Краев преговаря с емблематичен германски клуб

06 юни 2024, 09:51 часа • 1285 прочитания

Бившият капитан на Левски Андриан Краев води преговори с емблематичен германски клуб. Става въпрос за двукратния шампион на страната Хановер 96. Това съобщиха колегите от „Котаспорт“. Според информациите преговорите между двете страни са в доста напреднала фаза и няма да е изненада, ако скоро българският халф облече екипа на тима, който се състезава във Втора Бундеслига.

Хановер гони класиране в Бундеслигата

Ръководството на Хановер за поредна година стяга здрава селекция, за да опита да атакува промоция в елита. Именно поради тази причина шефовете на германците са се спрели на доскорошния национал на България – Анди Краев, в когото виждат отлична опция за средата на терена. Хановер игра общо 30 години в Бундеслигата – между 1969-та и 2019-та, когато изпадна от елита.

Андриан Краев

Краев не е играл от шест месеца

Краев пък ще излезе без пари на германския клуб, след като договорът му с Левски изтече и той стана свободен агент. Халфът не е играл последните шест месеца, тъй като бе „замразен“ от ръководството на „сините“, но все пак поддържа форма с тимовете от школата на столичани. Очаква се съвсем скоро бъдещето на 25-годишния полузащитник да стане ясно.

Преди дни новият треньор на Левски Станислав Генчев потвърди, че Краев напуска клуба.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес