Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Андреев след трансфера: Голяма стъпка за мен и за българския футбол (ВИДЕО)

01 септември 2024, 13:02 часа • 871 прочитания

Младежкият национал на България Пламен Андреев даде първо интервю след трансфера си във Фейенорд за клубната медия. Бившият вратар на Левски смята, че това е голяма стъпка за него и за българския футбол. Стражът обеща да играе с цялото си сърце за своя нов отбор.

Първи думи на Андреев

"Изключително съм щастлив от този трансфер и съм мотивиран да успея тук. Това е голям клуб с голяма история. Случи ми се нещо магично. Нещата се развиха бързо през последните години", започна Андреев след трансфера си във Фейенорд и обясни как се е развивала кариерата му в Левски.

ВАР-ът на Actualno

"Голяма стъпка за мен и българския футбол"

"Когато получих оферта, изобщо не се замислих. Това е голяма стъпка напред за мен и за българския футбол, защото трансфер от Левски във Фейенорд е невероятно. Отборът има Шампионска лига от 1970 година, спечели Купата миналата година и Ередивизи преди две години", показа знания младият страж.

Бащата на Андреев се разплакал след офертата от Фейенорд

"Искам да се развивам тук. С добри тренировки, с добро хранене, с добро спане всичко ще бъде по-добро. Не знам какво да очаквам, за първи път ще играя извън България, всичко е перфектно засега", продължи той. "Когато казах на семейството ми за интереса, баща ми се разплака, майка ми беше много щастлива. Те искат аз да съм щастлив, аз исках това да стане. Първата ми цел е да съм шампион с Фейенорд. Тук съм, очаквайте да играя с цялото си сърце", обеща Пламен Андреев.

ОЩЕ: Разкриха кой в Спартак Варна е разгадал Левски и как е преживяна раздялата с Томаш (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес