Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Андерлехт - Лудогорец: Кога и къде да гледаме третия мач от Лига Европа?

24 октомври 2024, 11:26 часа • 577 прочитания

13-кратният пореден шампион на България Лудогорец гостува тази вечер на белгийския Андерлехт в трети мач от основната схема на Лига Европа. За поредна година разградчани са част от евротурнирите под егидата на УЕФА, а сега са в търсене на първа европейска победа през тазгодишната кампания.

Лудогорец срещу Андерлехт: Начален час и ТВ

Лудогорец стартира участието си в основната схема на Лига Европа със загуба от Славия Прага и равенство с Виктория Пилзен. Андерлехт пък тръгна с две победи - над Ференцварош и над Реал Сосиедад, като тимът се е прицелил в първите осем места, осигуряващи директно класиране за елиминациите.

Лудогорец Лига Европа

В колко часа започва мачът от Лига Европа

Лудогорец със сигурност не иска да остава на дъното от 36-те отбора в основната схема на Лига Европа - и ще се опита да се добере до топ 24, за да играе плейофи за влизане в елиминациите. За целта тимът се нуждае от нови точки срещу Андерлехт, а мачът между двата тима започва точно в 22:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи Андерлехт - Лудогорец

Европейският мач на Лудогорец ще бъде излъчен пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще излъчи срещата на разградчани с Андерлехт, е Max Sport 3. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то можете да проследите Андерлехт - Лудогорец НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес