Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Александър Томаш: Далеч сме от истината, българите искат нереални заплати (ВИДЕО)

22 юли 2024, 21:36 часа • 2384 прочитания

Старши треньорът на Спартак Варна Александър Томаш даде своето мнение след победата на "соколите" срещу Хебър в първия си мач от сезона. Специалистът призна, че отборът му е далеч от истината, и не скри разочарованието си от скандалното състояние на тревното покритие. Според наставника младите българи искат нереални заплати.

Томаш: 2024 година сме, мъчим футбола

"Искам да поздравя футболистите и публиката. Вие бяхте до мен, 2024 година сме, в крайна сметка мъчим футбола. Важна победа за нас, вижда се, че сме далеч от истината. Опитахме се да играем футбол. Червеният картон само ни попречи. На полувремето казах на футболистите, че ще ни става все по-трудно", заяви Томаш след победата на Спартак над Хебър.

ВАР-ът на Actualno

Агитката скандира името на Томаш, а той прави разкрития

В хода на интервюто гостуващата агитка скандира името на треньора, който ги поздрави и продължи да отговаря на въпросите: "Аз съм адаптивен, знам с какви футболисти разполагам. Разгледахме много футболисти, искаха ни реални суми. Явно има слух, че собствениците ни си ринат парите в Спартак Варна. За да изградим стил и начин на игра, първо трябва да стабилизираме Спартак Варна", смята той.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Изпусната дузпа и автогол закопаха ЦСКА срещу Лудогорец на старта в Първа лига (ВИДЕО)

Какви футболисти търси Спартак?

"Вижда се, че ни трябват футболисти, но младите българи искат нереални заплати. Тепърва изграждаме отбор, все още търсим хора - особено на предни позиции. Почти на всяка позиция ще вземем човек, но правилния, който хем ще вдигне нивото, хем в бъдеще собственикът ще има възвращаемост", разкри треньорът на Спартак.

"Вижте, аз вярвам в едно нещо, че всеки ден футболист може да се подобри. Момчетата ми вярват и към момента аз нямам нито една забележка. Благодарение на тях взехме тази победа", завърши Александър Томаш.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Левски разката Локомотив София на старта на Първа лига, „разочарование“ на Генчев блести с два гола (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес