Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Алдаир: Левски е най-големият клуб в България с най-верните фенове (ВИДЕО)

20 септември 2024, 16:58 часа • 357 прочитания

Едно от новите попълнения в лятната селекция на Левски - Алдаир, даде интервю за клубната телевизия. Десният краен защитник разказа как се чувства в "синия" отбор, спомни си първото излизане на стадион „Георги Аспарухов“ и гордо отрече: "Левски е най-големият клуб в България, с най-верните привърженици!"

Алдаир с думи, които ще се харесат на феновете на Левски

Алдаир заяви, че се чувства много добре в "сините" редици, и обясни как се е докоснал до всичко, свързано със столичния гранд. "Наистина усетих, че съм в най-големия клуб в България", допълни той. Крайният защитник бе попитан и за усещането, когато е излязъл за пръв път в официален мач на стадион „Георги Аспарухов".

ОЩЕ: Мило Борисов: Показал съм, че Левски е кауза! Мога да съм още по-полезен на клуба

ВАР-ът на Actualno

Най-големият клуб Левски и различната Първа лига

"Само идвайки в Левски и бидейки част от клуба, можеш да почувстваш това нещо, да те развълнува, да разбереш, че си част от най-големия клуб в България, с най-верните привърженици. За мен тук първенството е по-различно, защото аз съм играл само в Португалия. Нямах представа какво ще ме очаква по-време на мачовете, но с всеки изминал мач мисля, че свиквам с футбола тук", смята той.

Адаптацията на Алдаир

„Свикнах с всички мои съотборници. Признавам си, това което ме улесни в началото, защото българският е доста труден език, е че в съблекалнята има доста футболисти, които говорят португалски и испански. Мисля, че имаме много добър колектив", не скри бранителят.

ОЩЕ: С 14 млн. лева: В Левски очакват значителен ръст на приходите! Мачът с НАП е свирен

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес