Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

10 000 бройки! Левски се доближи с една крачка по-близо до заветната цел

27 септември 2024, 12:05 часа • 365 прочитания

Българският гранд Левски обяви, че вече е продал 10 000 бройки от мачовите си фланелки. "Сините" представиха отчет на продадените фланелки, с който искат да стимулират още повече привърженици да си закупят фланелка и да доближат Левски до "заветната цел".

Левски продаде 10 000 мачови фланелки

Голямата цел, за която говорят от Левски, е това клубът да се сдобие с персонализиран и уникален дизайн на мачова фланелка от спортния гигант ADIDAS. "Сините" са обличани от бранда, а ако продажбите продължават да вървят с такива темпове, ADIDAS ще изработи специален дизайн за тях.

Наско Сираков

Уникалният дизайн на ADIDAS за Левски - все по-близо

"Продадените мачови фланелки удариха 10 000 бройки! Вече сме с една крачка по-близо до заветната цел - да имаме първата в България фланелка на футболен клуб с уникален дизайн от ADIDAS!", написаха от Левски, които преди три седмици имаха продадени 8000 фланелки.

Това означава, че в рамките на три седмици клубът е успял да продаде общо около 2000 мачови фланелки. "Както обещахме, ще продължаваме с отчетите за продажбите регулярно. А сега ви питаме - можем ли да се съберем 10 000 на "Герена" за мача с "Арда"? А защо не и повече?" питат от Левски.

Мачът на Левски срещу Арда е в неделя - 29 септември, от 18:45 часа. "Сините" трябва да покажат и реакция след слабата си игра срещу Славия, която бе разкритикувана и от Станислав Генчев.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес