Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво ми каза Путин?: Кадиров обеща 1 млн.рубли, ако някой познае (ВИДЕО)

30 май 2024, 17:37 часа
Реклама

"Първият, който отгатне какво ми казват президентът на Русия Владимир Путин и президентът на Узбекистан Шавкат Мирзийоев в това видео, ще получи подарък в размер на един милион рубли." Това написа днес в телеграм канала си чеченският лидер Рамзан Кадиров.

Реклама

Видеото е заснето на събитие с участието на тримата. Кадиров, Путин и Мирзийоев стоят отделени от останалите участници в кулоарите и разговарят, наведени един към друг. По някое време руският диктатор прегръща Кадиров и се отдалечава, докато президентът на Узбекистан остава да се ръкува с него.

Според Кадиров няколко души от неговото обкръжение знаят за съдържанието на разговора, но са се заклели да не разгласяват тази информация.

Още: "От камък е!": Рускиня възхвалява бицепса на Кадиров, той едва се държи на краката си (ВИДЕО и СНИМКИ)

Коментарите под видеото в неговия канал вече надхвърлят 12 хиляди - дали преминават одобрение не е ясно, но всички са силно положителни с пожелания за крепко здраве и уверения, че чеченецът задължително ще се справи с украинския президент Володимир Зеленски.

В някои други канали в Telegram обаче могат да се прочетат и коментари със следните предположения (вариациите са многобройни): "Дон, дон, дон, дон, дон, дон!" - препратка към постоянно използвания и нищо не означаващ любим израз на Кадиров, който е чест повод за подигравки и негови прякори. 

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес