Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Имам в Татарстан даде инструкции как съпругът правилно да бие жена си (ВИДЕО)

16 юли 2024, 15:18 часа • 3126 прочитания

Как "правилно" да бъде наказана съпругата, ако съпругът е останал недоволен? В официалния руски медиен канал "Татар-информ" се появи интервю с имама Тимур Камаев от Казан, който щедро споделя своите напътствия.

Според Камаев мъжът не трябва да прибягва веднага до наказания - най-добре е той първо да започне с "предупреждение", след това да лиши жена си от секс, така че тя да си даде сметка, че "върши нещо нередно". И ако всичко това не помогне, следващата мярка е бой.

Пак според имама най-добре е да се пошляпва съпругата с мисвак - ориенталската "четка за зъби", направена от тънко парче дърво. "Внимателно я ударете няколко пъти. Като ръката да работи само от лакътя, тоест раменната става да не работи напълно. Малки удари",  казва Камаев, като в същото време показва как трябва да се замахне.

Още: Каси с първи кометар за видеото, на което Пъф Деди я пребива от бой

Смисълът на подобна процедура, според него, е "внимателно да се каже на човека: "Спри! Правиш го грешно. Съпругът ти вече е недоволен, щом е стигнал дотам, че да вдига ръка".

Разяснения

След като стана ясно какво съветва Камаев, мюсюлманското духовно настоятелство в Татарстан излезе с позиция.

"Препоръчваме ви да се запознаете с пълната версия на видео подкаста. В него се посочва, че нападението е неприемливо, че побоят и причиняването на физическа и психическа вреда на някого е грях в исляма и че жените, които се оказват жертви на домашно насилие, трябва да се обърнат към хазратите [високопоставените имами] и полицията за помощ", каза пред руската държавна информационна агенция ТАСС представител на духовното настоятелство.

CNN пусна запис как Пъф Деди напада и бие бившата си приятелка (ВИДЕО)

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес