Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ремонт на бивше кметство в асеновградско село наложи промяна на инвестиционната програма и бюджета

02 декември 2015, 17:37 часа • 3165 прочитания

Промени в Инвестиционната програма и Бюджета за настоящата година на община Асеновград гласуваха днес общинските съветници на града. Това се наложи, за да бъде добавен нов обект: „Челен товарач – втора употреба – за Регионалния център за твърди битови отпадъци“, предаде кореспондентът на Actualno.com в Асеновград.

От документацията става ясно, че финансиране за нововъведението ще бъде осигурено чрез средства от отчисленията, преведени в РИОСВ. Необходимата сума за челния товарач е в размер на близо 120 000 лева. Освен това, вътрешно са прехвърлени и средства от един обект в друг, поради възникване на непредвидени и неотложни строително-монтажни работи и окончателно завършване на обект „Ремонт на сграда бивше кметство в село Мостово“. За да бъде реализирана последната дейност, се налага понижаване размера на средствата, отделени за осъществяване на втория етап от изграждането на ново кметство в Боянци.

В Инвестиционната програма за настоящата година от общо 100 000 лева именно за тази функция към ремонта на сградата на бившето кметство в село Мостово се прехвърлят малко над 3 000 лева. Така, общата сума, определена за последната дейност от 27 000 лева нараства на 30 060 лева.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес