Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Издирват 51-годишна асеновградчанка

03 април 2018, 13:37 часа • 3605 прочитания

Жена от Асеновград е в неизвестност. Близки и приятели я издирват от вчера сутринта. Последно е била у дома си около 6 ч., след което е излязла, докато всички са спели. Става ясно, че 51-годишната Цвета Стефанова е напуснала дома си, облечена с черни яке и панталон. На главата си жената е носела тюрбан /вид шапка/ със същия цвят. Близки на Цвета казват, че са подали сигнал в полицията още в рамките на вчерашния ден. Всички роднини, приятели и дори непознати също помагат в издирването ѝ.

Преди два месеца лекарите откриват, че Цвета има онкологично заболяване. След поставянето на диагнозата веднага започва терапия. Възможно е да е в депресия заради заболяването, не може да повярва, че се случва на нея, понеже никога не е пила никакви лекарства, дори обезболяващи, обясни пред Actualno.com дъщерята на изчезналата жена – Весела Стефанова, която живее в Англия. Момичето се е върнало в България временно, за да бъде опора на майка си.

После 51-годишната асеновградчанка се е пренесла в дома на другата си дъщеря и зет си, за да не е сама. Съпругът на Цвета е починал преди осем години. „Обгрижвана е с много любов!“, категорична е Весела. В момента жената не ходи на работа, понеже химиотерапията ѝ се отразява тежко. Не става ясно в кой район на Асеновград живее и засега няма предположения къде може да бъде открита.

Ако имате някаква информация, моля обадете се на 0877 185 631 - Весела Стефанова.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес