Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фондация "И аз мога" организира събитие за 1 юни

30 май 2012, 18:48 часа • 21077 прочитания

По случай Деня на детето - 1 юни, фондация "И аз мога", която от години помага на деца в неравностойно положение, организира любопитно събитие в столичния Южен парк.

В петък от 11:00 до 19:00 часа, до старата сцена, ще бъдат организирани поредица от забавни мероприятия, подготвени специално за всички деца. 

Събитието е в подкрепа на идеите на "И аз мога" и популяризиране дейността на фондацията чрез магията на изкуството. Последният нейн проект е свързан със създаването на център за деца с аутизъм в Пловдив.

Програмата на събитието стартира с фотосесия на открито за децата и техните семейства, заснета от професионални фотографи. Тя ще стане възможна благодарение на студио за фотография KoceBosse - партьор на организатора. След това децата ще имат възможност да развихрят въображението си докато рисуват заедно с художници. Те ще могат да се включат в голямото оцветяване на човечето I Can Too.

В 18:00ч. празненството ще бъде закрито с разрязане на голямата торта I Can Too. Всяко дете дошло да се позабавлява в парка със своите родители ще получи вкусно парче от нея.

Редактор: Боряна Кръстева

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес