Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

С 12 спални и 24 бани: Имението на Бен Афлек и Джей Ло се продава за 68 млн. долара

25 август 2024, 12:45 часа • 2281 прочитания

Домът на Бен Афлек и Дженифър Лопес е обявен за продажба. Исканата цена е 68 млн. долара - и това не включва данъчната сметка от 1100 долара на ден, съобщи The Hollywood Reporter, цитиран от БГНЕС.

Къщата с площ 38 000 кв.м., наречена „Crestview Manor“, е зашеметяваща с вкус, с отворени етажни планове, гледка към планината, голям басейн, гараж за 12 коли и закрит спортен комплекс, който включва модерна фитнес зала, боксов ринг и игрище за пикълбол.

Още: Определено поведение на Бен Афлек е причина за развода с Дженифър Лопес

Има и 12 спални и 24 бани - по две бани на спалня. Така че при желание бихте могли да ползвате различна баня всеки ден в продължение на близо месец. Само една от 24-те е показана в наличната обявата и тя съдържа традиционна вана и парен душ.

Къщата е построена през 2000 г., така че също е сравнително модерен имот за района.

Интересна подробност: Във всекидневната е показан винтидж филмов плакат и това е може би подходящо озаглавената комедия от 1957 г. „Принцът и танцьорката“, в която участват Мерилин Монро и Лорънс Оливие.

Още: Дженифър Лопес в действие: Иска огромно обезщетение от Бен Афлек

Къщата е обременена с голяма годишна данъчна сметка, оценена на 402 234 долара, заедно с изненадващо ниската такса HOA от само 667 долара на месец.

По-рано този месец Лопес подаде молба за развод с Афлек и разкри, че са разделени от април. Двамата са женени от юли 2022 г.

Афлек е закупил за себе си сравнително скромно имение в Лос Анджелис на стойност 25 млн. долара. 

Евелина Гечева
Евелина Гечева Отговорен редактор
Новините днес