Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илон Мъск се предаде: Предложи на Тейлър Суифт да ѝ направи дете

13 септември 2024, 07:16 часа • 1325 прочитания

Милиардерът Илон Мъск обяви готовността си да "дари дете" на певицата Тейлър Суифт. Така той реагира на изказването ѝ в подкрепа на кандидатката за президент на САЩ Камала Харис.

34-годишната Тейлър Суифт нарече Харис "надарен лидер": "И вярвам, че можем да постигнем много повече в тази страна, ако бъдем ръоводени със спокойствие, а не с хаос". Тя подписа поста си като "Тейлър Суифт, бездетна дама с котки".

Илон Мъск, в отговор на коментара на Тейлър Суифт, написа в социалната мрежа X: "Добре, Тейлър... Ти печелиш... Ще ти дам дете и ще пазя котките ти с цената на живота си".

Това предизвика недоумение сред мнозина, както и шеги, че е по-добре да бъде извикан Павел Дуров: не толкова отдавна стана известно, че основателят на Telegram има 100 биологични деца, откакто стана донор на сперма.

Още: Илон Мъск подкрепи Тръмп за изборите, но призна, че Харис е надминала очакванията

Кои са "бездетните дами с котки"

Изразът "бездетна дама с котки" е препратка към фразата на политика Джей Д. Ванс, кандидат за вицепрезидент на Тръмп, който публично заяви, че бъдещето на демократите се контролира от "бездетни дами с котки". По този начин той намекна за Камала Харис, която няма деца: "Бездетни дами с котки, които са нещастни заради собствения си избор и живот, искат да направят останалата част от страната нещастна".

Самият Илон Мъск има вече над 10 деца. Певицата Граймс роди три деца от него - синовете X Æ A-XII (Ex Ash Hey-Twelve) и Techno Mechanicus, както и дъщерята Y. Освен това от неговия първата съпруга Джъстин Уилсън има близнаци Грифин и Ксавие и тризнаци Дамян, Саксън и Кай. Първородният син на Мъск, Невада, почина на 10-седмична възраст от синдром на внезапна детска смърт, припомня БГНЕС.

Още: Тейлър Суифт: Политическият Google, който определи Камала Харис да спечели изборите в САЩ

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес