Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Доналд Тръмп обърка пола на известен певец: "Тя е много секси!" (ВИДЕО)

16 септември 2024, 15:55 часа • 699 прочитания

Кандидатът за президент Доналд Тръмп произведе пореден гаф по време на кампанията си, обърквайки пола на известен американски певец, дошъл публично да подкрепи кандидатурата му.

По време на среща на Тръмп с негови поддръжници в Лас Вегас политикът каза "Тя е много секси!" по адрес на регетон звездата Ники Джeм. Въпреки че след секудни певецът Ники Джам се появи до Тръмп, не последва извинение или какъвто и да е опит за излизане от неловката ситуация. Доналд Тръмп трябваше да представи Джeм като известен певец, който го подкрепя в кампанията, но очевидно политикът не знае кой е този човек. Точно поради тази причина, подведен от името му, Тръмп е решил, че това е жена.

Още: Папата: Изберете "по-малкото зло" между Тръмп и Харис, и двамата са против живота

Президентската кампания в САЩ

Това не е първият гаф в президентската кампания на Доналд Тръмп. Докато Джо Байдън бе негов конкурент за поста, никой от екипа на Тръмп не се притесняваше от малките грешки. Сега обаче неловките ситуации около кандидата на републиканците изпъкват още повече на фона на стабилната за момента Камала Харис.

Припомняме, че само преди няколко часа стана ясно, че срещу Тръмп е имало нов опит за покушение. Подробности четете тук.

Още: Илон Мъск се предаде: Предложи на Тейлър Суифт да ѝ направи дете

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес