Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джулия Робъртс отпразнува 19 години брак

05 юли 2021, 16:38 часа • 3691 прочитания

Джулия Робъртс сподели рядко селфи със съпруга си Дани Модър, за да отбележи 19-ата годишнина от сватбата им, съобщи Си Ен Ен.

Двойката се събра в ранчото си в Таос, Ню Мексико, на 4 юли 2002 г., след среща на снимачната площадка на филма от 2001 г. "Мексиканецът", на който Модър беше оператор.

Двамата са родители на 16-годишни близнаци, Хейзъл и Финеъс, имат и син Хенри, на 14 години.

В неделя Робъртс отпразнува не само Деня на независимостта на САЩ, но и близо две десетилетия брак, като публикува снимка от плажа, където е заедно с половинката си.

"19 години. Току-що започнаха!", написа 53-годишната звезда към снимката в Инстаграм, в която тя е с оранжева бейзболна шапка, прегърнала съпруга си.

Актрисата Рита Уилсън беше сред известните личности, които реагираха на публикацията, като написа в секцията за коментари: "Честита, честита годишнина! Трябва да празнуваме 20-тата".

Преди това Робъртс е бил омъжена за автора на песни Лайл Ловет от 1993 до 1995 г., а бракът на Модър с гримьорката Вера Щаймбърг приключва през 2002 г.

През 2015 г. звездата от "Хубавата жена" разкри една от тайните романа им, като каза, че тайната на щастливия брак е целуването.

Тя също така разкри, че се радва да бъде в компанията на съпруга си на снимачната площадка, каза тя пред Extra TV.

През 2018 г. тя затрупа с похвали Модър, описвайки го като „страхотно човешко същество“, когато обсъждаше баланса в живота и работата си по време на поредния разговор с Extra TV.

Евелина Гечева
Евелина Гечева Отговорен редактор
Новините днес