Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Видове стратегии при спортните залагания

08 октомври 2023, 17:02 часа •
Реклама

Феновете на футболните предвиждания следват определени методи, които им носят добри печалби в дългосрочен план. Една от тях е работеща и доказала се във времето. „Професионалните“ потребители на хазартни услуги следят внимателно направените вече предвиждания и коефициенти за предпочитаните мачове. Всяко движение на ставките се дължи на факта, че в играта със залозите са влезли сериозни претенденти за печалба. Това могат да бъдат професионални комарджии.

Техните залози не са никак малки, което кара букитата да променят коефициентите, за да си гарантират някаква печалба. Идеята зад подобен анализ на ставките е, че професионалистите в хазарта знаят или предполагат какъв ще е крайният резултат. За да използвате системата е необходимо да наблюдавате всички коефициенти, определени за вашите любими спортове или първенства.

В случай, че забележите отчетлива промяна в тяхната стойност при някои от онлайн букитата, направете своя залог в платформата, която не е коригирала съответните ставки. Можете да го направите и в sesame mobile.

Този метод изглежда лесно приложим, но това далеч не е така. Изисква се търпение и отделянето на повече време, за да сте в крак с тенденциите при определянето на новите коефициенти. Освен шанса да спечелите немалка сума пари, използването на системата ви прави част от общността на професионалните комарджии.

Един от примерите за ползата от този метод е Световното първенство през 2022 г. в Катар. Преди започването на Мондиала, тимът на Аржентина не бе сочен сред фаворитите. Бъдещият световен шампион започна турнира с коефициенти от 10/1 за спечелването на титлата. Такива бяха ставките през есента, малко преди да стартира първенството.

С напредването на турнира „гаучосите“ се превърнаха в основен фаворит за 1-ото място. Коефициентът за титла на южноамериканците стигна до 6/1. Очевидно медийното внимание към аржентинците изигра своята роля, а това се отрази и на предпочитанията на самите букмейкъри.

Залагане на фаворити

Може да се каже, че тази стратегия е сред любимите на комарджиите. Но тя далеч не гарантира големи печалби. За това си има съвсем логично обяснение. За победа на фаворитите в даден мач или турнир винаги е отреден по-малък коефициент. А по-ниската ставка рефлектира и върху възможната печалба, която ще получите.

Що се отнася до останалите видове спорт, тази стратегия има по-голямо приложение. Когато залагате на тенис или бокс, възможната печалба ще бъде доста по-добра от тази, която може да получите за предвиждане на футболни мачове. Това, което отличава стратегията от останалите, е размерът на стартовата сума. При всички случаи трябва да сте сигурни, че разполагате с достатъчно средства в онлайн сметката си.

Изискването е свързано с размера на евентуалната печалба. При успешен залог може да добавите едва от 5% до 10%. Използването на подобна стратегия може да изглежда доста примамливо. Но подобно на други методи, при този също има доста голям риск. Въпреки че шансовете за загуба са малки, вероятността да си върнете вложените пари, при направен неуспешен залог, е също минимална. Освен това маржовете също могат да бъдат изключително ниски. В крайна сметка, самото залагане едва ли си струва, ако размерът на вероятната печалба е минимален.

Хазартът е само за пълнолетни – играйте отговорно!

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес