Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Футболни прогнози: Ще се класира ли Лудогорец за елиминациите в Лига Европа?

12 декември 2019, 12:42 часа • 3354 прочитания

Българският Лудогорец посреща Ференцварош в решаващ мач за двата отбора, като те ще определят последният продължаващ напред към елиминациите. Родният тим е с точка повече (7) от унгарския шампион, като само загуба ще го извади от елиминациите в турнира. Ето и няколко отлични футболни прогнози за предстоящата среща: 

Прогноза №1: Над 10,5 корнера в мача

Първата среща в Унгария видя 11 корнера, след като Лудогорец игра повече от едно полувреме с човек по-малко. Тогава „орлите” победиха с 3:0, но все пак записаха шест корнера, докато домакините тогава – пет.

Очаквам срещата в Разград да бъде динамична от страна на унгарците, докато Лудогорец да разчита на остри нападения по крилата. Това е твърде вероятно да продиктува до значителен брой ъглови удари, а 7777.bg ни предоставя коефициент 2,45 за над 10,5.

Прогноза №2: Над 4,5 корнера за Ференцварош

Именно остротата, от която се нуждае унгарският гранд смятам, че ще е достатъчна да им донесе пет корнера. 2,65 коефициент e коефициентът, който предлага Националната лотария в своята секция за онлайн спортни залози.

Прогноза №3: Над 1,5 гола през първото полувреме

В тазгодишната си кампания в Лига Европа Лудогорец има средно по 3,6 гола на мач, а само един техен мач е завършил при нулево равенство на почивката – последният срещу ЦСКА Москва. Именно затова считам, че головете в Разград ще ги има, а поне два ще паднат през първата част. Коефициент – 2,90.

Прогноза №4: Над 2,5 гола в мача

В трите си мача досега изиграни между двата отбора неизменно виждаме поне три попадения във вратите им. Фради е с над 2,5 гола в шест поредни мача, докато Лудогорец има два оувъра в последните си пет срещи, като два от ъндърите идват срещу московския и софийския ЦСКА. Смятам, че в четвъртък вечер ще видим поне три гола. Коефициент: 2,00.

Прогноза №5: Равенство през първо полувреме

Въпреки очакванията ми за много голове и динамичен мач, то не вярвам, че някой ще вземе предимство след първата част. Даже напротив, твърде вероятно е да видим равенство именно заради залога на срещата, който е от изключително значение за двата отбора. Както вече казахме, победителят взима „всичко” и продължава напред, докато равенство в мача урежда Лудогорец също. 2,12 е коефициентът в 7777.bg. 

До края на декември Националната лотария предлага интересен 100% начален бонус до 250 лева (запознайте се с условията на този линк, 18+)

Не забравяйте, че спортните залози и хазартните игри трябва да бъдат използвани единствено за удоволствие, тъй като водят до пристрастяване. Разберете дали имате проблем с хазарта в този материал на Actualno.com

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес