Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Липсващото парче от пъзела": Радостта на Ноле след триумфа в Париж 2024 (ВИДЕО)

04 август 2024, 22:00 часа • 2261 прочитания

Живата тенис легенда Новак Джокович не скри своето щастие след триумфа си на Игрите в Париж 2024. Сърбинът надделя категорично срещу Карлос Алкарас във финала и сложи "липсващото парче от пъзела" към изпълнената си с множество трофеи кариера.

Джокович за олимпийската титла: Това е най-големият ми успех

"Поразен съм от всички емоции, които изпитвам в момента. Много съм горд и много щастлив. Развълнуван съм, че имам възможността да донеса олимпийско злато на страната си за първи път в моята кариера. Това е може би най-големият ми успех. Вероятно спечелих всичко, което може да се спечели в индивидуална кариера. Сега започвам да празнувам, нямам търпение да видя какво ще се случи през следващите 48 часа", започна Джокович, след като стана най-старият олимпийски шампион в тениса.

Новак Джокович

Вътрешните битки на Ноле

"Това беше липсващото парче от пъзела. Винаги си казвам, че имам достатъчно, защото мога да бъда много самокритичен. Не знам, това е една от най-трудните вътрешни битки, които продължавам да водя – усещането, че не съм направил достатъчно в живота си на или извън корта. Така че това е голям урок за мен. Благодарен съм за шанса да спечеля исторически златен медал за моята страна", завърши шампионът.

ОЩЕ: Григор Димитров знае съперниците си в първите два кръга на в Монреал

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес