Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лазаров се извини на Григор Димитров и атакува родната федерация (СНИМКИ)

04 септември 2024, 16:27 часа • 1535 прочитания

Българският тенисист Александър Лазаров се извини на първата ни ракета Григор Димитров за упреците, които отправи през миналата година. Контузеният спортист обяви, че се отказва от националния отбор на България и атакува родната тенис федерация.

Александър Лазаров се извини на Григор Димитров

„Искам да се извиня на Григор Димитров, защото си позволих миналата година да засегна темата и да изкажа разочарование поради факта, че той не играеше с нас. Направих го, защото някак си ми се искаше да прекарваме повече време заедно. По времето на АТП къп 2020-а година в Австралия аз се почувствах за пръв път в живота си истински тенисист, благодарение на избора му да играем двойки заедно, както и вярата от неговия екип, че ставам за нещо голямо в този спорт", написа Лазаров в Инстаграм.

ОЩЕ: Григор Димитров е имал тежки последни дни, но си тръгва с високо вдигната глава

Григор Димитров

Алекс Лазаров с обвинения към Българската федерация по тенис

"Спечелихме срещу тогавашните номер 1 в ранглистата на двойки, което остава момент, който ме кара да се чувствам горд. За разлика от много хора, когато допусна грешка, нямам проблем да я призная. Животът ме е научил. Поради подобри прояви, действия и маниер от страна на БФТ, спортист като Григор никога не може да има нужното уважение, за да играе за националния отбор. Отне ми време да го разбера, но сега е ред на БФТ да разбере защо са загубили него окончателно и защо от днес нататък губят и мен. Но това го знаем всички… просто не всички го говорят публично. Е, все някой трябва да го направи, нали? Няма проблем това да съм аз“, завърши тенисистът.

ОЩЕ: Колосална сума ще теши Григор Димитров след болезненото отпадане от US Open 2024

Алекс Лазаров

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес