Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров по ТВ: Кога и къде да гледаме първия мач на Гришо в Синсинати?

15 август 2024, 10:46 часа • 1753 прочитания

Първата ракета на България при мъжете - Григор Димитров, излиза днес (15 август) за първия си мач на сингъл от турнира от сериите Мастърс 1000 в Синсинати. Хасковлията се изправя срещу Фабиан Марожан в среща от втория кръг, която ще бъде излъчена и пряко в българския телевизионен ефир.

Григор Димитров - Фабиан Марожан: Начален час и ТВ

Световният №50 си осигури сблъсък с Гришо след победа с 6-4, 7-6(2) над Корентен Муте. До момента Димитров и унгарецът са се изправяли един срещу друг само веднъж. Това се случи във втори кръг на тазгодишния Ролан Гарос, като българинът надделя категорично с 6:0, 6:3, 6:4.

ОЩЕ: Палачът на Григор Димитров пренаписа историята и триумфира в Монреал (ВИДЕО)

Григор Димитров

В колко часа започва мачът на Гришо с Марожан?

Жребият пък отреди нашият представител да е в горната половина на схемата. Той е поставен под №8 и започва директно от втори кръг. Мачът на Гришо е втори на Корт №3, където програмата стартира в 18:00 часа българско време с двубоя между Хуберт Хуркач и Йошихито Нишиока. Това означава, че българинът ще излезе не по-рано от 19:30 часа.

Коя телевизия ще излъчи мача на Григор Димитров в Синсинати?

При успех Димитров може да срещне Бен Шелтън, а в потока му към 1/4-финалите е Александър Зверев, който е кошмарен противник за хасковлията. Срещата между Григор Димитров и Фабиан Марожан ще бъде излъчвана по Макс Спорт 1. Ако нямате възможност да гледате мача, то можете да проследите Григор Димитров - Фабиан Марожан НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ОЩЕ: Григор Димитров влезе в роля и се включи в забавно ВИДЕО, прави масаж на непознат мъж

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес