Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров – Франсис Тиафо: Кога и къде да гледаме двубоя от 1/4-финалите на US Open?

03 септември 2024, 10:20 часа • 4922 прочитания

Първата ракета на България Григор Димитров излиза на корта в ранните часове на утрешния ден срещу световния номер 20 Франсис Тиафо в двубой от 1/4-финалите на Откритото първенство на САЩ. Хасковлията се представя отлично от началото на надпреварата, след като записа три безапелационни победи и надделя в гладиаторска битка срещу Андрей Рубльов.

ОБНОВЕНА: Григор Димитров не издържа физически и се прости с US Open след загуба от Тиафо (ВИДЕО)

Григор Димитров – Франсис Тиафо: Начален час и ТВ

В предишния кръг Гришо хвърли много сили, за да подчини добрия си приятел от Русия. Тиафо от своя страна елиминира Алексей Попирин, за да си осигури сблъсък с нашия състезател. Двамата ще се срещнат за пети път, като българинът има три победи и една загуба в досегашните си мачове срещу американеца.

ОЩЕ: Пътят към финала на US Open е открит: Може ли Григор Димитров да пренапише историята?

Григор Димитров

В колко часа започва мача между Гришо и Тиафо?

При последната им среща Гришо размаза Тиафо с 6-2 6-3 6-2 в третия кръг на "Уимбълдън" през миналата година. Сблъсъкът между Григор Димитров и Франсис Тиафо е последна на корт "Артър Аш" във вечерната сесия на US Open. Oчаква се двубоят да не започне преди 3:30 часа българско време в сряда.

Коя телевизия ще предава двубоя на Григор и Франсис?

Мачовете от US Open се излъчват пряко по Евроспорт и Евроспорт 2. Въпреки това няма гаранция, че някой от двата канала ще предава срещата на Григор с Франсис. Може обаче да проследите двубоя НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес