Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров - Алекс Де Минор: Кога и къде да гледаме 1/2-финала в Ротердам?

17 февруари 2024, 06:00 часа • 12762 прочитания

Тенис звездата на България Григор Димитров излиза днес срещу австралиеца Алекс Де Минор в мач от 1/2-финалите на турнира от сериите ATP 500 в Ротердам. Надпреварата, която се провежда на твърда настилка на закрито, навлиза в предпоследната си фаза, а големият финал е в неделя.

Григор Димитров - Алекс Де Минор: ТВ и начален час

Григор вече изигра два финала през 2024 година - спечели титлата в Бризбън и загуби спора за трофея в Марсилия през миналата седмица. Българинът е тенисистът с най-много победи от началото на календарната година, което е показателно за отличната форма, в която се намира.

Григор Димитров

В колко часа започва мачът на Димитров с Де Минор

Алекс Де Минор обаче успя да отстрани Андрей Рубльов на 1/4-финалите и също се намира в много добра форма. Срещата между Де Минор и Григор е втора в програмата в събота и се очаква да започне след 16:00 часа българско време.

Коя телевизия ще дава Григор Димитров - Алекс Де Минор

Двубоят на Григор Димитров с Де Минор ще бъде излъчен и пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще дава мача на Гришо, е Max Sport 1. Ако нямате възможност да гледате срещата, то можете да проследите Григор Димитров - Алекс Де Минор НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ОЩЕ: Австралиец уби мечтите на Григор Димитров за трети финал от началото на годината (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес